Follow:
Attracties Eten en drinken Ken je dat nie horen dan Uitgaan Winkelen

WEEKENDTIPS 08-04 / 09-04

Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij!

Nou vraag je je zeker af, wat is er allemaal te doen in Rotterdam dit weekend? Hierbij een aantal tips:

Zondag 9 april – NN Marathon van Roterdam
Het parcours in Rotterdam staat bekend als één van de snelste ter wereld. In het verleden zijn er maar liefst drie wereldrecords gelopen. Wees er vroeg bij want hij start om 10:00 uur, houdt de drukte in het verkeer en OV goed in de gaten om vertragingen te voorkomen. Tip: zoek een leuke plek uit wat niet bij de start/finish is, zo kan je veel meer genieten zonder al teveel drukte. 😉 Meer info, check de website van NN Marathon Rotterdam.

Klik op de kaart voor PDF formaat

Zaterdag 8 april – AD Sportfilmfestival
Dit festival beleeft alweer haar 3e editie n Cinerama Filmtheater in Rotterdam. Hij duurt drie dagen en is tot en met 8 april. Zelf ben ik wel een grote fan van snelle auto’s, daarom denk ik ook wel dat ik heel graag de film Le Mans wil zien. Filmicoon Steve McQueen speelt de hoofdrol in Le Mans uit 1971, een filmklassieker die verhaalt van een fictieve race op het beroemde Franse circuit in Le Mans. Kijk voor de volledige schema met films op de website.

Restaurantweek t/m 14 april
Ik ben gek op eten! En al helemaal als het ook nog eens goedkoper kan. 😉
Tot 14 april krijg je bij toprestaurants een 3-gangendiner voor € 27,50 en een 3-gangenlunch voor € 22,50. Kijk voor meer informatie en voor de deelnemende restaurants op de website van Restaurantweek.

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer