Follow:
Attracties Eten en drinken Rotterdampas

Vakantie in eigen stad

‘Voor de thuisblijvers’ – wat valt er te beleven in 010 tijdens de zomermaanden?
Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de zomermaanden door te komen. van een boswandeling in het Kralingse Bos tot naar het strand aan Hoek van Holland. Uiteindelijk wil je misschien wel eens wat anders, dit is ook afhankelijk van wat je wilt. Sporten, muziek, cultuur of wellicht ben je meer een type die het rustig aan doet. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden, oost west 010 best!

FORT 1881
In deze vesting, waar vroeger soldaten de Rotterdamse havens verdedigde en nu kan bezoeken tegen een kleine bijdrage, kan je jezelf laten informeren over de geschiedenis ervan en ontdek méér! Met 5 verhaallijnen in het museum!

DE SURFSCHOOL
Trek je wetsuit aan en neem een golf met een board of ga suppen (surfen met een paddle op een longboard). Uiteraard kan je ook gewoon old school bodyboarden.
Surf de hele dag

ABEL KLIMBOS
Durf jij het aan? Begin het avontuur in de bossen van Abel, klimmen, klauteren en doe eens lekker gek! Voor alle leeftijden (mits je geen hoogtevrees hebt, dan kan je ook een kopje koffie drinken).

ROTTERDAMPAS
Wist je dat je met de Rotterdampas heel veel dingen gratis kan ondernemen? Van museu tot attracties. Maar ook voor minder geld bijvoorbeeld de dierentuin kan bezoeken.

JEUGDVAKANTIELAND
Dit speelparadijs staat voor 10 dagen spannende, leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Geopend van 8 augustus tot 19 augustus (let op in het weekend gesloten).

Idee?
Heb je zelf nog meer ideeën of tips? Laat het ons even weten door bijvoorbeeld te reageren op dit bericht (zie ‘ comment’ bovenaan bij de titel van dit bericht) of via onze Facebook pagina.

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer