Follow:
Eten en drinken Hotspots seenintheweek Uitgaan Winkelen

Seen in the week #3

Het is alweer een tijd geleden dat ik een ‘Seen In The Week’ heb geplaatst! Hierbij een korte opsomming van de afgelopen weken.

Zaterdag 14 oktober
Mijn vriendin en ik besloten om langs een mega snuffelmarkt te gaan in de RDM Onderzeebootloods. Ik vind het altijd heerlijk om te struinen langs grote markten, op zoek naar net dat ene waar je eigenlijk niet op zoek was en hier helemaal blij van worden. Ken je dat? Ik heb daar een te gekke jeans overhemd van Lee gescoord voor 5 euro! Geen geld toch?

Donderdag 19 oktober
Ik werd door een persbureau uitgenodigd om bij de opening van TK Maxx in Rotterdam Zuid aanwezig te zijn. Nou dat laat ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen! Ik kocht daar een te gekke jas van Superdry, deze was normaal gesproken 119,95 euro en ik nam hem mee naar huis voor 50 euro! Goede deal, vind ik zelf. 😉
Omdat ik nog niet had ontbeten en lunch om de hoek kwam ging ik daarna naar By Jarmusch. Ik had er al veel van gehoord maar ik had het persoonlijk nog niet ervaren. Wat een leuke plek is dit! Niet voor niks schreef ik hier een review over. 😉

Iets minder leuke periode
In deze weken ging het allemaal niet zo goed met onze twee katten ‘Sambal’ en ‘Heidi’. Helaas hebben we hier tot veel verdriet afscheid van moeten nemen.
Omdat we nog wel één kat over hebben, genaamd ‘Bonbon’ vonden we het wel zielig dat zij in haar eentje thuis overbleef. Mijn vriendin en ik besloten om twee katten te adopteren via de Zwerfkatten Stichting Rijnmond. Ze hadden twee lieverds (broer en zus van 6 maanden oud) die we gelijk mee naar huis mochten nemen, genaamd ‘Oreo’ en ‘Noga’. Het zijn twee ongelooflijke schatten! De pijn van het verlies van de andere katten zit er nog steeds maar dit is wel een kleine verzachting van de pijn kan ik je vertellen!

Mijn vriendin met Oreo en Noga

Zaterdag 28 oktober
Voor mijn nieuwe Rotterdampas blogartikel, besloot ik om langs te gaan bij Museum Rotterdam. Nooit geweten dat onze mooie geliefde stad een museum over Rotterdam heeft! Jullie wel? Ik vind het persoonlijk sowieso interessant om in een museum rond te wandelen, al die informatie die ik tot me kan nemen, de stilte die er is, al die leuke feitjes. I love it!

Zaterdag 4 november
Ik was al een tijdje niet naar de bioscoop geweest en mijn vriendin en ik besloten om eens naar Euroscoop te gaan in Schiedam. Euroscoop? Nooit van gehoord? Dat kan wellicht wel kloppen want ze zitten er sinds 12 oktober en dit is ook wel erg te merken! Als je als automobilist aankomt staat dit nog niet overal duidelijk aangegeven, de garage is nog niet helemaal af, maar daardoor mag je nog gratis parkeren tot en met 01-01-2018. 😉
En omdat het helemaal nog niet zo bekend is, is het nog vrij rustig. Ik zat daar in de bios inclusief mijn vriendin met in totaal 10 personen, het leek wel alsof ik de zaal voor mij alleen had!

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer