Follow:
Attracties Eten en drinken Hotspots seenintheweek Uitgaan Winkelen

Seen in the week #2

Weer tijd voor een nieuwe ‘Seen in the week’ Deel #2!
Vorige week was een rustige maar tegelijkertijd ook een drukke week. Met name op 2 september, op die dag was er werkelijk van alles te doen in Rotterdam dat ik gebroken thuiskwam. 🙂

Wereldhavendagen
Op zaterdag 2 september ging ik samen met Suzanne allereerst naar de Wereldhavendagen. We besloten om een klein gedeelte de metro te pakken, Suzanne moest eerst nog haar OV chipkaart opladen en daar zag ze dat er nog een creditcard in de automaat zat. Ik pakte gelijk mijn mobiel erbij en zocht op Facebook naar de eigenaar, gevonden! Ik had mijn nummer achtergelaten en werd direct gebeld, we spraken af om via Facebook locatie aan te zetten. Wat ik niet wist is dat je met Facebook real live kunt zien waar die persoon op dat moment is, handig! Creditcard is weer terecht bij de gelukkige eigenaar. 😉
Nadat we een tijdje op de Erasmusbrug stonden besloten we om onze honger te stillen bij The Fenix Food Factory. Ik nam daar een heerlijke burger die vers werd gegrild op de BBQ, Suzanne nam een gerecht bij Meneer Tanger.
De buikjes waren weer gevuld en we gingen lopend terug langs de kade om een groot mariniersschip te bekijken, die wilde ik wel van binnen zien maar de rij was enorm lang. Jammer!
Omdat we ook graag nog naar Rotterdam Noord wilden gaan voor Marché 010 maakte we aanstalten om toch door te lopen.

Marché 010
Eenmaal lopend vanaf de Wilhelminakade richting Marché 010 liepen we nog even langs de Luchtsingel. Dat blijft toch ook een mooi project hoor! We kwamen vervolgens aan bij Marché 010 en het was eigenlijk nog maar net geopend, het was namelijk de tweede dag dat ze net open waren. Een uitgebreid verslag hiervan kun je hier lezen.
Na veel te hebben gelopen die dag hadden we beiden niet zo veel zin in om nog te gaan koken, we besloten om maar weer eens naar ons favoriete restaurant te gaan, jawel, Spirit!

Selfie op de Luchtsingel 😉

Rondje Dordt
Later die week gingen we maar eens een bezoek brengen aan Dordrecht. Auto geparkeerd vlak buiten de stad en hup zo het centrum in! Onderweg kwamen we langs een leuke winkel genaamd ‘Jouw Winkel‘. Een super leuk concept qua winkel, je kunt daar namelijk een stelling huren om je eigen spullen te verkopen en als consument kun je natuurlijk allerlei tweedehandse leuke spulletjes kopen. Ideaal!

Hudson’s Bay
Op 8 september nam ik een kijkje bij Hudson’s Bay in de stad. Ik had hier echt al maanden naar uitgekeken en eindelijk was het zover! Wat een mooie winkel is dit zeg! Ik moet zeggen, ik vind het qua prijs hier en daar wel meevallen, het is een beetje een kruisig tussen de V&D en Bijenkorf. Zijn jullie er al geweest?

Blushing
Na de geweldige ervaring om door Hudson’s Bay te wandelen besloot Suzanne en ik om toch maar eens langs de lunchroom van Gordon te gaan. Ik nam daar een Gordon’s All Time Favorite, een sneetje brood met warme pastrami, koolsla, augurk, tomaat, parmezaanse kaas, rucola en dijon mosterd. Echt waar, om je vingers bij af te likken!

Gordon’s All Time Favorite

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer