Follow:
Attracties Eten en drinken Seen outside 010 seenintheweek

Seen in the week #1

Leuk dat je mijn allereerste ‘Seen In The Week’ leest!

Ik begon vorige week met één week ‘vakantie’ van mijn dagelijkse fulltime baan. Ben langs de NULTIEN kledingwinkel geweest om een aantal truien en t-shirt op te halen en aan de hand daarvan dit artikel gemaakt waarbij een winactie aangekoppeld zit.

Na het weekend ben ik samen met mijn vriendin Suzanne naar de Efteling geweest, ik kreeg dit van haar cadeau omdat ik begin deze maand jarig was. Het blijft een leuke magische plek om er te zijn, jong en oud!En ik had zo de kans om in de nieuwe attractie te stappen genaamd: ‘Symbolica’!

Dit blijft toch wel de nummer 1 in de Efteling. 😉

Dinsdag besloot ik om een photo shoot te doen voor NULTIEN kleding bij de luchtsingel. Dit blijft ook een toffe plek om dit te doen. Je kunt daar overigens daar op het Dak heerlijk genieten van het uitzicht onder genot van een drankje. 😉 Daarna besloten we om wat lekkers te gaan eten bij ‘De Kade‘ op de Kruiskade. Ik nam daar een Surinaamse Moksie Metie en mijn vriendin een veganistische Roti. Een aanrader om wat te gaan eten!

Woensdag stond wel in het teken van eten (dat krijg je ervan als je vriendin een foodblogger is 😉 ).
We gingen samen als eerste wat lunchen bij New Fork (binnenkort een review), ik nam daar een lekkere sandwich en wat te drinken. Daarna werd het een rondje stad en zag ik dat het nieuwe warenhuis Hudson’s Bay al aardig opschoot met de verbouwingen in het oude voormalige V&D pand bij de Koopgoot. Later op de middag/avond besloten we bij ons favoriete restaurant te gaan eten, Spirit! Ze hebben daar alleen vegetarische en veganistische gerechten. Deze gerechten zijn stuk voor stuk héérlijk en om je vingers erbij op te likken. 😉
Alsof dat nog niet genoeg was gingen we daarna nog even langs Baker’s Dough om zo’n lekkere bakkie deeg naar binnen te werken! Onderweg naar huis merkte wij beiden op dat het al vrij vroeg donker begon te worden. Je kunt wel merken dat de herfst in aantocht is!

Hudson’s Bay is er bijna klaar voor!

Op vrijdag heb ik een havenrondvaart met Spido gemaakt voor een artikel voor de Rotterdampas. Later lees je hier meer over! Na die mooie havenrondvaart zijn we wat gaan eten bij Warungmini in de Witte de Withstraatze hebben daar heerlijke Surinaamse broodjes kan ik je vertellen!

SS Rotterdam

Zaterdag ging ik samen met Suzanne naar Antwerpen! Ik blijf het zo leuk vinden dat het amper een uur rijden is en dat je gelijk een vakantiegevoel krijgt en in een totaal andere wereld zit. We parkeren de auto vaak gratis langs de Kaai om vervolgens langs de Kloosterstraat richting het centrum te lopen. Na wat winkels in- en uit te zijn gelopen kregen we samen best wel trek en besloten maar eens langs een tent (Lombardia) te gaan waar we eigenlijk al een tijdje wat wilde gaan eten. Ik bestelde een grote burger die uitpuilde van de groente naast mijn bord met een super lekkere ijskoude gemberdrankje. Dat was ook wel nodig want het was iets van 26 graden momenteel. Onderweg naar huis nog even een pitstop gemaakt bij onze geliefde supermarkt Carrefour in België. Ik kan hier serieus uren rondlopen!

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

2 reacties

 • Reply Irma

  Alles in 1 adem doorgelezen! Superrrrrleuk!

  Veelal herkenbaar zoals het geliefde Belgie en de Carrefour? En en en …alles gewoon!
  Rotterdam❤?

  31 augustus 2017 at 17:23
  • Reply seenin010

   Wat leuk om te lezen dat het herkenbaar voor je is Irma! <3

   1 september 2017 at 09:44

  reageer