Follow:
Attracties Eten en drinken Rotterdampas Uitgaan Winkelen

Rotterdampas, wat kun je ermee?


oor iedereen die graag met korting of gratis naar allerlei musea, zwembaden of attracties wil gaan, lees dan snel verder! Iedereen komt in aanmerking, ook als je niet in Rotterdam woont 😉
Zelf ben ik officieel in september in Rotterdam komen wonen, althans ingetrokken bij mijn Rotterdamse vriendin. ❤ Ik kende Rotterdam wel maar niet zo heel erg goed, we besloten dan maar om zo’n Rotterdampas aan te schaffen, zo wordt je wel een beetje aangespoord om van al die gratis entrees gebruik te maken. Heb bijvoorbeeld nooit geweten dat je in één van die kubuswoningen kunt komen en deze bezichtigen, wat is dat krap wonen zeg! Verder ook heel veel kunst bekeken bij verschillende musea zoals bijvoorbeeld Boijmans van Beuningen, Kunsthal, Wereldmuseum en Nederlands Fotomuseum. Een beetje cultuur opsnuiven doe je niemand kwaad mee toch?

 


Je kan met zo’n pas aardig wat voordeel halen, vorig jaar april 2016 vroeg ik samen met mijn vriendin zo’n pas aan. Ik heb daar € 60,- voor betaald en in totaal heb ik € 180,55 bespaard met allerlei leuke uitjes. Dat is toch flink besparen op deze manier!
Nu is het voor 1 persoon zo’n grote besparing, kan je nagaan hoeveel je op jaarbasis bespaart als je ook nog een partner en ook kinderen hebt.


– Printscreen van Mijn Account op Rotterdampas.nl –

 


– Bij verschillende bioscopen in Rotterdam en omstreken kun je één keer gratis naar de film.
– Meerdere zwembaden éénmalig gratis toegang
– Leuke last-minute acties via rotterdampas.nl/acties
– In totaal meer dan 750 acties met korting of gratis
– Workshops en cursussen
– Korting op fietsverhuur of vaartochten
– Gratis ijsje, koffie en of andere lekkers bij verschillende Rotterdamse bedrijven

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer