Follow:
Eten en drinken Hotspots Uitgaan

Hotspot Juffrouw van Zanten

Afgelopen weekend heb ik heerlijk geluncht bij Juffrouw van Zanten, een nog vrij nieuwe gezellige huiskamercafé in Kralingen op de Lusthofstraat. Kenmerkend aan Juffrouw van Zanten zijn de kleurige stoepen op het terras, dat komt door al het mooie stoepkrijt waar de kinderen mee kunnen krijten. Een erg kindvriendelijke café dus!

om je vingers bij af te likken

Je kunt er ontbijten, lunchen, borrelen of ook gewoon een lekker gezond sapje naar binnen werken. 😉 Ik koos zelf voor een lekkere twee kazen tosti met gekarameliseerde ui, wauw, die twee soorten kazen en die ui is echt om je vingers bij af te likken, daarnaast is het brood ambachtelijk gemaakt door Brood van Menno en die is ook zeker de moeite waard om te proeven!

gezonde en duurzame producten

Om dit alles lekker weg te spoelen had ik een ‘Gingerella‘. Een ginger ale op basis van gember, die overigens op biologische wijze door boeren in Sri Lanka wordt verbouwd. Het is een zuivere en frisse drank met een vurige smaak door de unieke mix van gember, vanille, rietsuiker, citroen en de eerlijke deal voor de mensen die ze verbouwen. Helemaal top dus!

Mijn vriendin Suzanne koos vanwege de ‘Vegan Challenge‘ een met een  krokante korst en dik gesneden zuurdesembrood boterham met pittenpeterseliepesto, mooi woord voor scrabble 😉, avocado en kersttomaatjes. Om te drinken koos zij voor een cappuccino van Giraffe Coffee met havermelk (noot voor vegans: je kunt ook kiezen voor amandelmelk).
Bij Juffrouw van Zanten werken ze met gezonde en duurzame producten die vanaf de boer tot aan hun koks met liefde zijn bereid om ons te verwennen. Wel zo fijn natuurlijk en helemaal van nu om zo te werk te gaan. Voor mij een echte Rotterdamse Seen In 010 hotspot! Kijk eens voor de gein op de menukaart voor nog méér lekkers! 

Openingstijden: di t/m zo van 8:30 tot 18:00 uur, maandag gesloten.

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer