Follow:
Eten en drinken Hotspots Rotterdampas Uitgaan

Pizzabakkert

Wie houdt er nou niet van pizza’s? Ik geloof dat iedereen in de wereld dit wel lust. 🙂 Uiteraard kun je alle kanten op met de toppings of soort bodem. Zo is er in de supermarkt bij de diepvries afdeling tegenwoordig een pizza met chocolade. 😉 Just saying, alles kan!

MET KORTING
Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam zit sinds mei 2017 De Pizzabakkers, drie keer raden waar ik deze week was! Je krijgt nu met de Rotterdampas op een pizza 25% korting. Zo betaal je bijvoorbeeld voor één pizza die normaal gesproken € 10,- is nu € 7,50! I’am a pizza, pizza lover! She’ll get a hold on you believe it. Like no other. Before you know it you’ll be outta cheese!
Let op: Deze actie is geldig van 1 december 2017 t/m 28 februari 2018 met de Rotterdampas.

dit is echt om je vingers bij af te likken!

PIZZABAKKERT
Ik had via de website gereserveerd om 21:00 uur, maar dat bleek achteraf niet zo heel noodzakelijk te zijn op een donderdagavond in de stad. 😉 Wil je nou op een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond gaan dan lijkt het mij wel raadzaam om te reserveren.
Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet en konden we gelijk plaatsnemen, wat een gezellige sfeer hangt daar zeg! Ik nam een Gin Tonic, compleet met een schijfje limoen en een takje rozemarijn en mijn vriendin een Limonata.
Vervolgens kregen we de kaart aangereikt, ik wist eigenlijk al gelijk wat ik wilde toen ik het bord aan de muur zag hangen. De pizza van de maand! Pizza Cavolo Nero, bestaat uit het een pizza Bianca (zonder tomatensaus) met mozzarella, fontina, cavolo nero, bechamelsaus, salsiccia & parmezaanse kaas. Serieus, dit is echt om je vingers bij af te likken! Mijn vriendin is veganistisch, gelukkig houden ze er hier ook rekening mee. Simpelweg door andere ingrediënten te gebruiken. 🙂 Zij nam een Campagnola, bestaat uit tomaat, mozzarella, gorgonzola, artisjokken, zongedroogde tomaatjes, gegrilde courgette en basilicum. Uiteraard had zij geen kaas, ze voegen er dan taggiasche olijven toe. 😉 Dus als je bepaalde wensen hebt of voedselallergieën, schroom dan niet om het kenbaar te maken!

WAAR VOOR JE GELD
De pizza’s zijn betaalbaar bij De Pizzabakkers, variërend tussen de 8 en de 13 euro. Je kunt het natuurlijk zo bont maken als je wilt. De pizza’s zijn erg lekker, een dunne bodem en ze werken met verse ingrediënten. Dit alles wordt vers gemaakt in hun eigen houtoven. Damn, that’s awesome! Ik was in totaal € 29.- kwijt voor een gezellig avondje uit eten met mijn vriendin.

NO CASH
Let wel op dat je bij De Pizzabakkers alleen kunt pinnen. Een no cash, cards only policy. Wel zo veilig voor hun en goed voor het milieu. 😉

Tip: Ik kreeg mijn pizza maar voor de helft op, om het nu weg te gaan laten gooien vind ik ook weer zo’n zonde, ja toch? Omdat ik wist dat ze ook van die mooie pizzadozen hebben, vroeg ik of ik hem mee mocht nemen. ‘Ja hoor, geen probleem!’ Super! Overigens hebben ze pizzadozen omdat je een bestelling kunt afhalen, ze bezorgen niet aan huis.


De Pizzabakkers Rotterdam
Pannekoekstraat 68A
3011 LK Rotterdam
Reserveren kan online, en telefonisch na 15 uur, maximaal 10 personen. Telefonisch bestellen & ophalen kan ook
Openingstijden:
– ma-di-wo 17-22 uur
– do 12-22 uur
– vr-za 12-23 uur
– zo 12-22 uur

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer