Follow:
Uitgaan Winkelen

Opening TK Maxx Zuidplein

Op 19 oktober was ik aanwezig bij de opening van het tweede filiaal van TK Maxx in Rotterdam! In Rotterdam Zuid zijn ze een winkel rijker waar ik serieus groot fan van ben.
Als je wel eens bij TK Maxx bent geweest weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel, allerlei dure merkkleding voor een fractie van de daadwerkelijke prijs! Hi there, fashion heaven!

Hoe komt het nou dat zo’n winkel dure merkkleding voor zo weinig kan verkopen? Ze profileren zichzelf niet als een outlet maar zijn ook geen normale winkel met standaard prijzen. Dit komt omdat ze slim inkopen en de hele wereld af reizen. Ze kopen het hele jaar door grote merken, unieke stukken en items. Ze onderhandelen net zolang tot ze de beste prijs krijgen. Ideaal dit!
Ze hebben niet alleen kleding, de winkel heeft een ruim aanbod van allerlei producten. Uiteenlopend van schoenen tot zelfs woonaccessoires!

Omdat ze werken met verschillende contracten, inkoop van verschillende merken is het aanbod iedere keer variërend en divers. Dit maakt dat de shop experience zo fijn is! Iedere keer als ik naar TK Maxx ga heb ik werkelijk waar geen idee wat ik kan aantreffen. Zo kocht ik bij de opening een nieuwe winterjas van het merk Superdry, de oorspronkelijke prijs was € 119,95 en kocht deze mooie jas voor € 50,-. Dat is nog eens leuk winkelen!
Hebben jullie wel eens zo’n leuke slag geslagen bij TK Maxx?

Rotterdam heeft nu in ieder geval twee mooie TK Maxx winkels erbij waar ik dolgelukkig mee ben, zo kan ik nog meer leuke schatten ontdekken tijdens mijn shop till you drop avonturen! 🙂
Ben je op zoek naar een winkel bij je in de buurt? Gebruik dan de winkelzoeker op de website van TK Maxx. 😉 Wel zo handig!

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

1 reactie

  • Reply Seen in 010 - Seen in the week 3

    […] 19 oktober Ik werd door een persbureau uitgenodigd om bij de opening van TK Maxx in Rotterdam Zuid aanwezig te zijn. Nou dat laat ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen! Ik kocht […]

    9 november 2017 at 14:02
  • reageer