Follow:
Eten en drinken Hotspots

Marché 010

Een nieuw ‘markthal’ is geopend in Rotterdam en mensen zijn hier dolenthousiast over!
Sinds begin september kun je nu in Rotterdam Noord terecht voor betaalbare vers fruit, groente, vis, vlees en kip. En dit alles voor een goede prijs bij Marché 010!

Op de dag na de opening ben ik een kijkje wezen nemen bij Marché 010, naast de +- 14 kramen waar je vers groente en fruit voor een betaalbare prijs kunt kopen, kun je hier ook terecht voor allerlei lekkere snacks. Naast dat er ook kramen staan kun je dus ook genieten van hartige Marokkaanse en Turkse broodjes, Indonesische maaltijden, lekkerbek tot aan een lekker broodje jonge kaas. Ook aan zitplaatsen hebben ze gedacht, aan de lange kanten van deze overdekte versmarkt zijn er zitplaatsen gemaakt die bereikbaar zijn via een trap.

De reden dat deze overdekte markt zo betaalbaar kan blijven heeft ermee te maken dat zij een andere werkwijze erop nahouden. Ten eerste worden de kramen tegen een aantrekkelijke tarief verhuurd en zit er geen grote organisatie achter die er ook geld aan moet verdienen. Op deze manier wordt het prettig voor zowel de consument als de marktkoopmannen. Steeds meer mensen weten dit stukje van Rotterdam ook te vinden, een iets wat minder toeristisch gedeelte die upcoming aan het worden is.

Openingstijden: iedere weekdag geopend van 7 tot 19 uur.
Adres: Vijverhofstraat 45, 3032 SB Rotterdam

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

1 reactie

  • Reply Seen in 010 - Seen in the week #2

    […] maar de rij was enorm lang. Jammer! Omdat we ook graag nog naar Rotterdam Noord wilden gaan voor Marché 010 maakte we aanstalten om toch door te […]

    15 september 2017 at 14:02
  • reageer