Follow:
Attracties Eten en drinken Hotspots Ken je dat nie horen dan Uitgaan

Instagram-waardige plekken in Rotterdam

Instagram waardige plekken in Rotterdam

We willen allemaal wel mooie foto’s maken en hebben voor o.a. Instagram. Dit kan zijn voor een nieuwe profielfoto op LinkedIn, Facebook of je wilt gewoonweg jouw Instagram account opfrissen met leuke foto’s. Waar kun je in Rotterdam Instagram-waardige plekken vinden? Ik neem er een aantal met je door!

Erasmusbrug & Noordereiland

Héél voorspelbaar misschien maar een foto met de Erasmusbrug op de achtergrond is toch wel echt kick-ass, zeker als je een fan van Rotterdam bent. Maar waar moet je nou precies staan? Dit is uiteraard ook afhankelijk waar de zon precies staat. De beste plek om dit te doen is op het Noordereiland, een eiland in de Nieuwe Maas, verbonden door de Willemsbrug en de Hef.

Hotel New York & Katendrecht

Iets verderop (gezien van het centrum) over de Erasmusbrug richting Katendrecht. heb je aan de Wilhelminakade ‘Hotel New York’. Een bijzondere plek/gebouw wat weinig uitleg nodig heeft, hier kun je mooie foto’s maken, zeker met een mooi avondzonnetje in je rug. Watertaxi’s die af en aan gaan, de Euromast op de achtergrond, dit is zeker één van mijn favoriete plekjes. Indien je dan toch hier in de buurt hebt kun je richting Katendrecht lopen over de Rijnhavenbrug (in de volksmond ook wel de ‘Hoerenloper’ genoemd). Deze brug is met name bekend om zijn liefdesslotjes die eraan hangen (ook die van mij en mijn vriendin). Iets verderop heb je oude pakhuizen, gebouwen e.o. Fenix Food Factory. Allemaal onwijs gave plekken voor een Instagram-waardige fotoshoot!

Hofbogen & Luchtsingel

Een andere leuke plek is bij de Hofbogen. Heel lang reden er treinen over de Hofbogen tussen Rotterdam en Scheveningen. Sinds 2010 is dit historie en slingert het monumentale pand door Rotterdam Noord. Als je dan toch daar in de buurt bent is het zeker aan te raden om over de Luchtsingel te gaan, een houten voetgangersbrug van 390 meter!

Station Rotterdam Centraal

Op Station Rotterdam Centraal kun je ook helemaal losgaan met foto’s maken. Denk bijvoorbeeld aan een foto met een lange sluitertijd in het stationshal, waarbij jij dan stilstaat en de wereld om jou heen vaag en hectisch langs jou heengaat. Ook aan de voorkant op het plein van Rotterdam Centraal Station is dit uiteraard ook heel goed te realiseren. 😉

Dus wat ga je straks doen?

Met deze plekken kom je al een heel eind om in Rotterdam helemaal los te gaan met je camera/mobiel. Heb je nou een toffe foto gemaakt en op Instagram gezet, gebruik dan #seenin010 🙂

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer