Follow:
Eten en drinken Hotspots

Hotspot Sugo Pizza

Pizza lovers opgelet!

Mocht je in Rotterdam zijn en trek hebben in een lekkere stuk pizza? Ga dan vooral langs Sugo Pizza!
Afgelopen zondag nam ik een kijkje bij deze hotspot, ik had nog niet ontbeten (ja, ik weet het, niet goed). En ik had natuurlijk onwijze trek! Nu kun je hier ook terecht voor een kleine trek maar dat was voor mij niet bedoeld vandaag, haha! Je kunt namelijk meerdere stukken verschillende pizza bestellen, op deze manier heb je zo verschillende smaken en toch bijna een hele pizza naar binnen gewerkt. 😉

Wat ik at

Bij binnenkomst had ik sowieso eerst wel 5 minuten nodig om te besluiten wat ik graag zou willen hebben. De keuze is echt reuze! Ik besloot vanwege mijn grote trek, om te kiezen voor 2 stukken pizza. Ik nam een ‘4 soorten kaas & Rucola’ + ‘Pancetta, Honing, Peccorino & Parmezaanse kaas’ en oh man, wat is dit om je vingers erbij op te likken. Mocht je nou zoiets hebben van, tja ik ben vegetarisch/veganistisch, ook voor jou hebben ze genoeg keuze! 😉 Ze hebben overigens ook salades en toetjes indien je all the way wilt gaan.

Wat is het geheim?

Ze maken het deeg volgens de authentieke ‘al taglio’ bereidingswijze: met biologische meel op basis van tarwe, spelt en soja. Het rijst na het kneden tot wel 72 uur. Zo wordt de bodem lekker licht en luchtig! 😉 Je kunt bij Sugo iedere dag kiezen uit twintig soorten pizza! My oh my!

Meerdere vestigingen

Trek gekregen? Sugo Pizza heeft momenteel 2 vestigingen in Rotterdam, de vestiging waar ik was is Westblaak 87. Mocht je met een grote groep willen gaan, dan raad ik je ook aan om hierheen te gaan. Een kleinere vestiging zit bij Aert van Nesstraat 20. En mocht je op één of andere manier ook in Amsterdam komen? Wees niet getreurd, ook daar hebben ze een vestiging aan de Ferdinand Bolstraat 107. 😉

 

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer