Follow:
Eten en drinken Hotspots Winkelen

Hotspot ‘Sherlock’s Place’

Op een plekje midden in het centrum naast de Laurenskerk is er een winkeltje waar je niet zal verwachten dat het er is namelijk: Sherlock’s Place.


De buitenkant is strak en modern maar eenmaal binnen waan je je ineens een curiosa, brocante winkel/lunchroom. Je kunt er wat eten en drinken (no sh*t Sherlock) maar daarnaast ook allerlei boeken en curiosa kopen die uitgestald staan hier en daar in de winkel (of zoals zei het noemen: cadeaushop).


Ik bestelde een Oreo Deluxe (ja je leest het goed, Oreo…OMG) en een stukje cheesecake om mijn maag ook een beetje te verwennen. Die Oreo Deluxe is een grote glas gevuld met koffie, opgeklopte melk en bovenop een dikke laag slagroom, om het af te maken ligt er bovenop een stuk Oreo. Ik ben zelf persoonlijk hartstikke gek op Oreo’s en dit was voor mij heel even alsof ik aan het dromen was toen ik mijn eerste slok nam. Wat ik wel een beetje jammer vind, zodra je halverwege bent liggen er allemaal stukjes Oreo op de bodem en begint het een beetje een soort van drapje te worden.
De cheesecake is niet extreem bijzonder, gewoon zoals je van een cheesecake mag verwachten. Niets meer of minder.

De stukjes vegan taartjes van Lenthelicious die ze verkopen daarentegen zijn hemels! 🙂 Het zijn echte stukjes ‘Non-Guilty Pleasures’, mijn vriendin nam een snickers taartje van Lenthelicious. Hier zit in: Pinda, cacao, dadels, vanille, haver, kokosmelk, kokosolie, rijststroop en een snufje zout. Daarnaast hebben ze uiteraard nog vele andere lekkers op de kaart en eventueel ook coffee to go voor als je haast hebt. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en voor als je gewoon trek hebt zonder enige reden. 😉

Maandag gesloten
Di – Za 09:00 – 17:30 uur
Zo 11:00 – 17:30 uur
In de zomermaanden zijn ze open vanaf 08:00 uur.

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer