Follow:
Eten en drinken Hotspots

Hotspot Sands, Cakes and Bubbles in Kralingen

Bij Sands, Cakes and Bubbles kun je terecht voor een stoere high-tea (yes, ook voor de stoere mannen onder ons!). Ze hebben een variatie aan dikke belegde boterhammen, salades, cakes en andere zoete lekkernijen! Gevestigd in de wijk Kralingen.

De naam

Hoe komen ze aan deze naam? Ik had er eerst een beachlife idee erbij, of heet de eigenaresse Sandy ofzoiets? Nee hoor! ‘Sands’ staat voor Sandwich, de cakes spreken voor zich en de bubbles?  Hierover later meer!

Sands, Cakes and Bubbles

Sands & Cakes

Uiteraard kun je er voor een high tea terecht, maar er is meer! Je kunt er ontbijten, lunchen en zelfs ook een urban picknick bestellen.
Ik nam zelf een Avocado Roast, dit is een getoast dikke gesneden snee speltbrood met hummus, rucola, oven geroosterde tomaten, rettich, ei en uiteraard avocado! Nomnomnom, dit is zo lekker! Mijn vriendin nam een Vegan French Toast, dit is een dik belegde stuk brood met banaan, getopt met rood fruit en dit alles met maple syrup eroverheen gedrizzeld. Wauw! Om je vingers erbij op te likken. 😉 Alsof dit alles nog niet genoeg was, hadden we ook nog heerlijke cakes, namelijk een Lolly cake en Cinnamon pearl sugar cake. Ik begin al te watertanden nu ik het zo aan het typen ben. Dat laatste was wel veruit mijn favoriet, vol met specerijen, krokante suiker, BAM een ware smaakexplosie in je mond!

Sands, Cakes and Bubbles
Sands, Cakes and Bubbles

Bubbles

Champagne? Cava? Nee hoor, je gaat in ieder geval niet aangeschoten dit pand uit. De homemade bubbles is geheel non-alcoholisch. 😉 De keuze is ook nog eens reuze! Persoonlijk vind ik de Ginger lemon freshness het allerlekkerst maar als je niet van gember houdt, kun je ook kiezen uit een Zomertwist wat bestaat uit passiefruit, cocos en mint. Wil je helemaal geen bubbles in je drankje? Dat kan natuurlijk ook! Ze hebben er ook limonade, home made icetea, smoothies, koffie en uiteraard ook thee voor je high tea.

Sands, Cakes and Bubbles

Picknick

Wil je liever dit alles gewoon meenemen voor een picknick? Dat kan! Je kunt er een urban picknick box zelf samenstellen en meenemen naar bijvoorbeeld het Kralingse Bos of een andere leuke plek. 😉

Doggybag

Mocht je nou van alles hebben besteld en het niet op krijgen? Ik vind het persoonlijk altijd zo’n zonde, het idee dat het wordt weggegooid terwijl ik er later echt wel nog trek in heb. Don’t worry! Je kunt het gewoon meenemen naar huis toe. Neemt ondertussen een hap van die zalige Cinnamon pearl sugar cake. Hmm!

Waar?

Oostzeedijk Beneden 99, 3061 VP Rotterdam

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer