Follow:
Eten en drinken Hotspots

Hotspot NINE BAR

Er zijn zoveel leuke plekken om wat te gaan eten en drinken. Nine bar is hier zeker één van!
De naam is een verwijzing naar een optimale espresso die is gemaakt met een druk van 9 bar. Wat leuk bedacht!

ONTBIJT & LUNCH
Je kunt er uiteraard terecht voor een heerlijk bakkie koffie, die overigens van Giraffe Coffee is, maar ook wat lekkers om te eten. We waren op weg naar de stad om te gaan winkelen maar wilde toch wel eerst even wat gaan eten. Nine Bar zit aan de Botersloot op het rijtje van allerlei andere leuke tentjes zoals Sajoer, Bokaal en vele andere.
Ik nam een BLT sandwich met avocado, een lekker belegd broodje met bacon, sla en tomaat en avocado. Die saus die ze eroverheen doen, echt om je vingers bij op te likken! Mijn vriendin nam een sweet potato toast en een latte macchiato (ook van Giraffe Coffee) met sojamelk. Tip: kijk als je binnen bent ook op het bord aan de muur voor specials, deze kunnen heel erg wisselen.


SFEER

Er heerst een gezellige huiselijke sfeer bij Nine bar, je kunt er prima zitten met een laptop of een goed boek. Uiteraard kun je je laptop inpluggen en is er ook WIFI. 😉
Het was nu best fris buiten maar in op dagen waarbij het kwik toch de 20 graden aantikt kun je er ook buiten zitten! Wel zo fijn natuurlijk!

WAAR?
Botersloot 44A, 3011 HH Rotterdam

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer