Follow:
Eten en drinken Hotspots Uitgaan

Hotspot Metropole Café NRC

Enige tijd geleden ging ik bij Nieuw Rotterdams Café A.K.A. NRC langs voor een persdiner met PR bureau Today’s Specials. Ik was hier al eerder geweest voor een drankje op de zaterdagavond maar nooit echt geweten dat je er ook super kan eten! Voor veel mensen is het een begrip in Rotterdam. Zeker op de Witte de Withstraat!
Metropole Café NRC zit gevestigd in het pand waar vroeger het NRC Handelsblad zat, vandaar dus ook de naam. 😉 Echter staat het nu voor Nieuw Rotterdams Café.

UITGAAN
Er heerst een relaxte sfeer bij NRC, de leeftijd van bezoekers variëren enorm en er is niet echt een dresscode, allemaal erg casual. Op vrijdag- en zaterdagavond is er veel uitgaanspubliek, je kunt dan eerst een hapje gaan eten om vervolgens daarna naar de bar te gaan.
De dj’s van NRC zorgen na het diner voor de beste beats. Boven kun je genieten van funky, soul, latin. Beneden in de hete NEXT wordt onder het genot van cocktails en longdrinks flink gedanst op lekkere R&B en bekende hits. NRC heeft 4 bars met allemaal een eigen sfeer en professioneel barteam.

alsof ik met mijn mes door boter aan het snijden ben!


LEKKER ETEN

Je kunt bij NRC dus niet alleen lekker dansen maar ook heerlijk eten, bar bites, lunch en diner. Aangezien ik een diner had die avond koos ik als voorgerecht een Carpaccio
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Ja, het is misschien wel een heel standaard gerecht tegenwoordig maar deze carpaccio bij NRC vind ik zelf echt een aanrader! Die truffelmayonaise is werkelijk waar om je vingers bij af te likken. Als hoofdgerecht ging ik voor de Dry-aged Black Angus rib eye steak met béarnaisesausmet + friet en groene salade. Wauw! Die rib eye steak is zo mals dat het net is alsof ik met mijn mes door boter aan het snijden ben! Als nagerecht nam ik een Crème brûlée met Bourbon vanilla. En ja, ik had daar nog een plekje voor bewaard. 😉 Die Crème brûlée heeft verder geen tekst en uitleg nodig denk ik. Nomnomnom!
Je kunt wel zeggen dat je bij NRC prima met een grote groep mensen uit eten kunt, snelle en vriendelijke bediening. Helemaal top en niks op aan te merken!

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

1 reactie

  • Reply Seen in 010 - Leukste winkelstraten van Rotterdam - Seen in 010

    […] om uit te gaan, er zijn ook heel veel plekken waar je lekker kunt eten. Dit kan bijvoorbeeld bij (NRC) Nieuw Rotterdams Café, Hotel & Wereldeethuis Bazar en Warung Mini. Als je opzoek bent naar allerlei skate materialen […]

    16 maart 2018 at 17:35
  • reageer