Follow:
Eten en drinken Hotspots Uitgaan

HOTSPOT By Jarmusch

Ben je wel eens in een Amerikaanse diner geweest?
Oke, dit is wellicht niet zo’n typische Amerikaanse diner zoals je in de films ziet maar het komt wel heel dichtbij. Zodra je binnenkomt bij Jarmusch wordt je gelijk gastvrij ontvangen, eenmaal zittend op je plekje naar keuze komt er gelijk een serveerster langs met de vraag of je koffie wilt. Wat ik zelf persoonlijk echt te gek vind, je hebt gewoon recht op refills! That’s sounds like coffee heaven to me!


Het menu is duidelijk en eenvoudig en de keuze is reuze, ik had nog niet ontbeten en was inmiddels al een uurtje of 12 uur/half 1. Ik nam een Classic Egg Breakfast met 2 eieren (je kunt ook kiezen voor 3 of 4 eieren voor de grote trek). Ik had dus 2 eieren (sunny side up) en je krijgt hierbij heerlijke streaky bacon, toast met een schaaltje boter en hashbrowns. O M G, It’s a heartattack waiting to happen!

Kwijlend genoot ik van elke hap ei in combinatie met hashbrowns en zoute bacon met tussendoor een hap van die toast met boter, damn dit is echt zo lekker! Indien je liever iets zoets wilt? Geloof me, dan kun je je ook behoorlijk uitleven bij Jarmusch. Je kunt op het menu ook kiezen uit pancakes met syrup of waffles met cherrys.
Indien dit nog niet genoeg voor je is en je hebt echt een serieuze trek? Maak je borst maar nat want je kunt ook kiezen burgers of steaks. Kwijl je al? Ik wel in ieder geval!

Heb je nu ook een enorme trek gekregen? Wil je het liefst er nu heen rennen?
Het adres: by Jarmusch, Goudsesingel 64, 3011 KD Rotterdam (Het Industriegebouw).

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

2 reacties

 • Reply Seen in 010 - Seen in the week 3

  […] vind ik zelf. ? Omdat ik nog niet had ontbeten en lunch om de hoek kwam ging ik daarna naar By Jarmusch. Ik had er al veel van gehoord maar ik had het persoonlijk nog niet ervaren. Wat een leuke plek is […]

  9 november 2017 at 14:03
 • Reply Seen in 010 - Hotspot Sands, Cakes and Bubbles in Kralingen - Seen in 010

  […] kun je er voor een high tea terecht, maar er is meer! Je kunt er ontbijten, lunchen en zelfs ook een urban picknick bestellen. Ik nam zelf een Avocado Roast, dit is een […]

  5 maart 2018 at 21:56
 • reageer