Follow:
Eten en drinken Hotspots Winkelen

Hotspot ‘Bio Bodega’


Afgelopen week was ik op visite bij Bio Bodega, een super schattige lunchroom/winkel in Rotterdam Noord. Je wordt gelijk hartelijk ontvangen door de Peruaanse eigenaresse Claudia Nagaro die een enthousiaste uitstraling heeft. De buitenkant van de winkel oogt al heel fris en knus met een terrasje zodat je ook van de zonnestraaltjes kan genieten. 🙂 Zodra je binnenstapt heb je gelijk een warme huiselijk gevoel, veel wit tinten (maar zeker niet storend), hier en daar houten afwerking en frisse kleuren. Complimenten over de styling!

het eten wordt daar met liefde gemaakt en is heerlijk!

Eenmaal aan tafel met op de achtergrond rustige en bijpassende muziek kijk ik naar de menukaart, wat staan er allemaal lekkere dingen op zeg! Terwijl ik nog steeds aan het twijfelen was met wat ik zou gaan eten kwam de lieve eigenaresse vragen wat ik wilde gaan drinken, ik nam een verse gember thee om mij daarna weer in de menukaart te storten. Na wikken wegen besloot ik voor de Club Sandwich te gaan met avocado, salami, Goudse kaas, tomaten, mayonaise en chips. Damn, wat is dat lekker! Alles is ook biologisch verantwoord en/of van lokale Rotterdammers. Zo is het brood bijvoorbeeld van van Jeroen Bakt Brood. Mijn vriendin nam zelf een vegan platter met gegrilde aubergine, pompoenpuree, hummus, paprika trio, avocado, trostomaten, olijfolie en dit alles geserveerd met heerlijk dikke sneetjes brood die krokant gebakken zijn met olijfolie. Bio Bodega houdt rekening met dieet/eet wensen, zo staat er op de kaart een V=Veganist en G=Gluten vrij, wel zo fijn natuurlijk. 😉

begonnen als winkel met biologische producten

 


Je kunt er niet alleen heerlijk eten en drinken, ze verkopen bij Bio Bodega ook allerlei fantastische biologische producten! Van wijn tot honing en of hippe flesjes frisdrank. Ik begreep van de eigenaresse dat ze ooit zijn begonnen als winkel met biologische producten maar dat de mensen ook altijd graag bleven hangen en wat wilden eten. Dit is zeer zeker een hele goede zet van haar geweest want het eten is verrukkelijk!


Ik vind Bio Bodega en een erg fijne plek om er te zijn, je kunt er rustig en gezellig zitten met een krantje, laptop of tablet (WIFI aanwezig), je kunt er makkelijk 2 uur spenderen of even 10 minuten snel voor een kopje koffie. Ideaal ook als je bijvoorbeeld er in de buurt werkt om even wat te lunchen, de prijs kwaliteit verhouding vind ik zelf uitstekend. Ik kom hier in ieder geval zeker terug! Tip voor treinreizigers die de trein pakken op Rotterdam Centraal, vanaf Centraal is het amper 3-4 minuten lopen, mocht je dikke vertraging hebben of nog even willen lunchen dat is de Bio Bodega ook ideaal. En wat zeker niet onbelangrijk is, het eten wordt daar met liefde gemaakt en is heerlijk!

Adres:
Proveniersstraat 36A
3033 CK Rotterdam

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 09:00 -19:00 uur
zaterdag 10:00 – 17:00
zondag 12:00 – 16:00

 

 

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer