Follow:
Eten en drinken Hotspots

Hotspot Bertmans

Ik had laatst ineens het besef dat ik vaak genoeg wat gegeten en gedronken had bij Bertmans maar hier eigenlijk helemaal nog niks over had geschreven. Dit terwijl Bertmans absoluut de moeite waard is om te noteren als hotspot! Mijn eerste ervaring bij Bertmans was in de lente, op een terrasje langs het water (de Rotte) in Rotterdam Noord. In april opent er overigens een tweede vestiging op Schouwburgplein!

Mijn laatste bezoek
Ik ging samen met Suzanne uit eten bij Bertmans nadat we bij een PR event aanwezig waren. Ik nam gebakken parelhoenderborst, een gekonfijte vleugel met parelgort, citroen, kruiden, bosui, appel en gegrilde little Gem. Daarnaast bestelde ik ook side, dunne gesneden plakken avocado, besprenkeld met olijfolie, zwarte peper en zeezoutvlokken. Wauw, dat was allemaal zo lekker!
Suzanne nam een bloemkool steak (en dat ziet er lekker uit!), met gerookte bloemkool crème, kruidendressing, kersttomaat en wilde spinazie en als side nam zij een zoete aardappel met cashew tahin saus, pimenton, lente-ui en groene kruiden.

Ontbijt
Wil je je dag goed beginnen met een gezond maar ooh-zo’n-lekker-ontbijt? Dan kun je bij Bertmans ook je lol op! De keuze is werkelijk waar reuze, van pannenkoekjes (gemaakt van o.a. boekweit en amandelmelk) tot aan wentelteefjes van speltbrood. Ik begin nu serieus al trek te krijgen bij het idee.

Lunch
Zo jammer dat Bertmans niet dichtbij mijn werk zit, anders was ik wel vaste klant geweest. ūüėČ Haha! Ook met de lunch kun je uitstekend terecht bij Bertmans. Ze hebben een soep van de dag, een dag special maar je kunt ook kiezen voor linzen, spiegelei, groene salade tot aan zelfs een fruitsalade.

Voor iedereen
Dit restaurant is werkelijk waar van alle markten thuis, Bertmans is met name kenmerkend vanwege hun weloverwogen keuzes qua voeding. Ze houden veel rekening met mensen die bijvoorbeeld een allergie hebben en/of vega(n) zijn. Ideaal als je je bedenkt dat mijn vriendin een vegan leefstijl heeft en ik niet. Op deze manier kunnen wij allebei naar heerlijk uit eten gaan!

Waar?
Zaagmolenkade 15
3035 KA Rotterdam

Binnenkort opent er in april een tweede vestiging op Schouwburgplein!

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

3 reacties

 • Reply Seen in 010 - Leukste winkelstraten van Rotterdam - Seen in 010

  […] kun je er prima eten bij een aantal hotspots zoals: Bertmans, NOMO (Northern Moods) en Happy Earth Kitchen. Yummy in my […]

  16 maart 2018 at 16:54
 • Reply Seen in 010 - Hotspot Zino Urban Bistro in Rotterdam Noord - Seen in 010

  […] van Rotterdam kun je steeds meer culinair genieten! Zo heb je comfort food bij¬†NOMO, smikkelen bij Bertmans¬†en biologisch genieten bij¬†Bio Bodega. Of ga je liever een biertje tappen bij Brouwerij Noordt? […]

  12 juni 2018 at 16:26
 • Reply Seen in 010 - Wil jij ook vintage shoppen in Rotterdam? - Seen in 010

  […] Tip: als je bij Jouw Marktkraam bent, kun je net zo goed ook een hapje eten bij Bertmans! Hier schreef ik ook eerder een review over. […]

  16 juni 2018 at 12:52
 • reageer