Follow:
Eten en drinken Hotspots Uitgaan

Hotspot 91Spices

Indian Spices

Afgelopen week was ik aanwezig bij de opening van een nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam, genaamd 91Spices. Nu vraag je je zeker af, hoe komen ze eigenlijk aan deze naam? Het nummer 91 is de landcode van India zoals +31 van Nederland is. En ‘Spices’, natuurlijk door de vele kruiden die in de Indiase gerechten verwerkt zijn. Logisch toch? ­čśë Dit restaurant richt zich op de Indiase cuisine met keuze uit Noord- en Zuid India gerechten.

Interieur

Er is ├ę├ęn ding dat heel erg opvallend is bij binnenkomst in dit restaurant, er is heel veel aandacht gegeven aan details in het interieur. Ruime plekken om te zitten, rekening gehouden met eventueel grote groepen, maar je kunt uiteraard heel fijn en romantisch met z’n twee├źn zitten. Ook aan verlichting is gedacht, alles hoort gewoon exact zoals het zou moeten zijn. Overdag merk je het niet zo maar s’avonds waan je je echt in romantische sferen. De wand achterin het restaurant verandert langzaam van kleur voor een ultieme ambiance.

Keuken

Dit restaurant werkt met een open keuken beleid, dit wilt dus zeggen dat je zo de keuken in kunt kijken. Ze hebben dus niks te verbergen! Integendeel zelfs, er staan hele grote tandoori ovens in het zicht die speciaal uit India zijn overgekomen. De chefs hebben ook een speciale opleiding voor gekregen, zodat jij heerlijk kunt genieten van het lekkere eten!

Menu

Het menukaart is opgesplitst in eigenlijk drie delen, Noord- en Zuid India + Tandoori. Dit wilt dus zeggen dat je traditionele gerechten ziet uit Noord- en Zuid India. Mocht je net als ik niet van pittig eten houden, dan raad ik je aan om te kiezen uit de gerechten uit Noord India. ­čśë

Waar

Mocht je na dit alles enorme trek hebben, via hun website kun je een reservering maken. Kijk voor de openingstijden op de website. Waar? Gelderseplein 46, 3011WZ, Rotterdam.

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer