Follow:
Attracties Eten en drinken Rotterdampas Uitgaan

Het DÂK op!


Afgelopen week ben ik op de dag na de opening naar het DÂK in Rotterdam geweest. Een waar stadspark bovenop het APOCA parkeergebouw! Omhoog klimmend in het trappenhuis staat er om de zoveel treden een leuke pamflet, best wel humor! Eenmaal helemaal bovengekomen met een recordtijd van 12 minuten 😉 kun je bij binnenkomst je entree betalen en muntjes voor een hapje & drankje bestellen. Ik had natuurlijk mijn Rotterdampas bij me dus ik kreeg 50% korting op de entreeprijs! Eenmaal binnengekomen was het genieten van de muziek, in dit geval speelde er heerlijke reggae muziek (door Salam helemaal uit Maleisië) gedraaid ter ontspanning. Ya man Jamaican! Reggae Pon di Roof! Ook was er op dat moment een tafeltennis toernooi bezig. Ja, ook dat kan allemaal op het dak!


Het DÂK is een heus stadspark midden in de stad met een geweldig uitzicht. Goed, de grond is weliswaar van kunstgras maar overal hangen er wel mooie bloemen. 😉 Naast je dat je van een heerlijke cocktail of biertje kunt genieten, kun je er ook BBQ-en. Er staan een aantal BBQ’s  kant en klaar die iedereen mag gebruiken (gratis en voor niets vanaf 17:00 uur). Je mag dus je eigen stukje vlees meenemen en heerlijk zelf grillen. Hoe gaaf is dat! Heb je geen vlees meegenomen? Niet getreurd! Je kunt daar een BBQ pakket kopen zodat je gelijk als een echte grillmeister aan de slag kunt. 😉


In ieder geval een hele hoop en elke dag is er wel iets te doen! Maar hierbij een aantal dingen die je zeker op je agenda moet zetten:
– Zaterdag 5 augustus: Salsa Night! Cha Cha Cha!
– Woensdag 9 augustus: Rond de Tafel / Sportdâk
– Zaterdag 12 augustus: Cabo Verde Telhádo, Festa!
– Zondag 13 augustus: Closing Party!


Parking Westblaak
Kromme Elleboog, 3012 VM, Rotterdam


Entree is 2 euro, maar met de Rotterdampas kom je al binnen voor 1 euro!

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

2 reacties

 • Reply Marjorie

  Zaterdag 5 augustus salsa supergaaf! Vanaf hoe laat? Waar kan ik deze info vinden?

  1 augustus 2017 at 10:26
  • Reply SEENIN010

   Beste Marjorie, wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Gooi die heupen maar alvast lost! Meer informatie kun je vinden op de website van Dâk zelf.

   2 augustus 2017 at 10:22

  reageer