Follow:
Attracties Eten en drinken Uitgaan Winkelen

GROTE (RE)-OPENING FUNKIE HOUSE & CARHARTT SHOP IN SHOP!

unkie House viert op zaterdag 18 maart de (re)-opening van de winkel in Rotterdam op de Korte Hoogstraat. Na een grote verbouwing en een vernieuwd merkenpakket, presenteert Funkie House een totaal nieuw concept vol Scandinavische en premium streetwear merken. Een unieke aanwinst voor de winkel en nieuw in Nederland: de Carhartt WIP Shop in Shop in de Funkie basement. Samen met andere Rotterdamse ondernemers zoals Supermercado, Per’s Deli en Modular DJ’s wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend!


Trendsetter Funkie House is al 28 jaar gevestigd op de Korte Hoogstraat en is niet meer weg te
denken uit het Rotterdamse straatbeeld. Ruim 15 jaar geleden is hier ook een filiaal in het centrum van Den Haag aan toegevoegd. Funkie House is altijd in beweging en begin dit jaar was het tijd voor een grote make-over. Daily Rush en Funkie House zijn samen gesmolten onder één dak en de ruimte van 750m2 is volledig verbouwd. Designbureau Tchai heeft het nieuwe concept tot in de puntjes uitgevoerd, van design tot productontwikkeling. Het nieuwe concept is geïnspireerd op grote steden wereldwijd zoals New York, Tokyo, Kopenhagen en LA, een rijtje waarin Rotterdam zeker thuis hoort. Rauwe en speelse invloeden zoals steen, ijzer en kleurvlakken van de Havenstad zijn naar binnen gehaald, waardoor er een uniek contrast is gecreëerd. De nieuwe mix van stijl, kleur en rauwheid maakt Funkie House uniek in zijn inrichting. Het nieuwe, kleurrijke logo is ontworpen door illustrator en tatoeëerder (Stay Classy) Lizer van Hattem.


Met de samensmelting van Daily Rush en Funkie House heeft ook het merkenpakket van Funkie
House een complete make-over gehad. Het nieuwe concept telt ruim 70 unieke premium streetwear merken. Bij Funkie House kunnen  zowel mannen en vrouwen terecht voor merken als o.a. Wood Wood, Obey, Stüssy, Ontour, Just Female, Dr. Martens, Clarks en Nike. Het sterke merkenpakket is een mix van stijlen, zoals je deze ook terug ziet in het straatbeeld.


Met de komst van de Carhartt WIP Shop in Shop in Funkie House, schaart Rotterdam zich in het rijtje wereldsteden New York, Tokyo, Londen en Kopenhagen. Carhartt Work In Progress (Carhartt WIP) vormt een onderdeel van het Amerikaanse merk Carhartt. Het merk is net als Funkie House opgericht in Europa in 1989, dit is 100 jaar nadat Hamilton het merk Carhartt vestigde in Detroit. Carhartt WIP biedt een kwalitatieve selectie streetwear kleding waarbij comfort en duurzaamheid centraal staan.Op zaterdag 18 maart is iedereen welkom om samen de (re)-opening van Funkie House & Carhartt WIP Shop in Shop te vieren! In de ochtend kunnen je tijdens het shoppen genieten van een kop koffie van Ketelbinkie en een optreden van sing songwriter Roza Lozica.

Vanaf 15 uur maken de mannen van Supermercado de lekkerste taco’s en de Funkie House cocktail voor je klaar. Per’s Deli, bekend van Tikibar, staat er met verrukkelijke Fried Chicken Sandwiches en Vedett met een mix aan goede biertjes. Natuurlijk kunnen de Modular DJ’s niet ontbreken, zij draaien 3 uur lang de fijnste plaatjes!
Datum & tijd evenement:
Zaterdag 18 maart // 10.30 uur – 18.00 uur // eten vanaf 15 uur.

Toegang = gratis!

Adres evenement:
Funkie House Rotterdam
Korte Hoogstraat 15a
3011 GJ Rotterdam

 

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer