Follow:
Attracties Eten en drinken Winkelen

Groene oase in de stad

Wil je winkelen combineren met rust en ruimte? Dan zit je bij het Dakpark in Rotterdam helemaal goed. Het grootste dakpark van Europa zit gevestigd in de wijk Bospolder.

Dakpark

Bigshops

Een aantal bekende winkels zitten hier gevestigd, merendeel woonwinkels en een aantal bekende filialen die je in het stadscentrum ook zal vinden. Indien je dan ook nog boodschappen moet doen kan je zelfs ook terecht bij een redelijk flinke Albert Heijn.
Parkeren kan bij een overdekte parkeergarage.


Rust & Ruimte
Het Dakpark is voorzien van allerlei recreatiemogelijkheden, van speeltuin, bbq plekken en mooie watertrap om in de zomer af te koelen! Regelmatig worden er ook workshops gehouden (bijvoorbeeld zeep maken met de kruiden uit de kruidentuin) en zijn er een aantal bijzondere tuinen (kruidentuin, rotstuin, mediterrane tuin en een WarmteKamer). Honden zijn overigens helaas niet toegestaan op het Dakpark.


Speeltuin
Kinderen kunnen hier heerlijk van de helling rollen, met de waterstroom spelen en zich verstoppen in de grote tunnel. Door een tekort aan vrijwilligers is de speeltuin maar beperkt open. Dus wil je dat de speeltuin vaker open is, geef je dan op als vrijwilliger!

Overzicht plattegrond
Plattegrond Dakpark

Waar?
Vierhavensstraat – Rotterdam in de wijk Bospolder.
Dakpark

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer