Follow:
Attracties Eten en drinken Hotspots Uitgaan

Euroscoop Schiedam

Nog vrij onbekend voor de meeste mensen maar sinds een aantal maanden is er een héél groot bioscoop geopend in Schiedam!
Je kunt nu in Schiedam terecht bij Euroscoop, met 11 zalen en in totaal 2600 stoelen, dan zit je wel goed. 😉

 

PRIVÉ BIOSCOOP
Een paar weken geleden ging ik samen met mijn vriendin naar een Sneak Preview, je weet dus nooit van tevoren wat je te zien krijgt. Gelukkig kregen we een film die wij beiden erg leuk vonden, namelijk COCO (3D)! En ik weet niet zeker of het komt omdat Euroscoop in Schiedam pas een paar maanden geopend is of omdat het een Sneak Preview was maar ik was daar letterlijk samen met mijn vriendin helemaal alleen in de zaal. We hadden dus een eigen privé bioscoop! Hoe cool was dat! Wat mij ook opviel is dat je nog ouderwets een pauze hebt, zo kun je dus even snel naar het toilet of nog even snel een bak popcorn halen. Want serieus, die van mij is altijd al op voordat de film begonnen is. Bij jullie ook? 😉

PARKEREN
Aan parkeren hebben ze gelukkig ook gedacht, onder de bioscoop zijn er ruim 975 plekken en tot eind januari mag je daar de eerste drie uur gratis staan.

ETEN EN DRINKEN
En als je denkt dat je er alleen een filmpje kan pakken? Er is een Beren-restaurant die ook een Beren-Bios-Arrangement aanbiedt, later komt er ook een Happy Italy en Mr. Chow Asian Streetfood. Ideaal! Je kunt dus straks voor of na de film een hapje gaan eten! In januari komt er ook Glowgolf en Sir Winston Leisure! Uiteraard kun je bij Euroscoop ook gewoon terecht voor wat te drinken en het standaard eten wat je bij de meeste bioscopen hebt, denk aan popcorn bijvoorbeeld.

THEMA’S
Euroscoop kent ook diverse thema-avonden. Zo is er elke maand een ladies night en is er ook een bioscoop voor 60-plussers met o.a. ook opera’s die vertoond worden. Voor de allerkleinsten is er de Ukkepuk-bioscoop, geluid en licht worden dan aangepast. Wel zo fijn voor die kleine ukkepukjes. 😉

WAAR?
Noorderweg 20
3119 XX Schiedam
Nederland

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer