Follow:
Eten en drinken Hotspots Uitgaan Winkelen

Eerste indruk bij Hudson’s Bay

Sommigen van jullie zijn er ongetwijfeld al geweest, Hudson’s Bay! Vorige maand ging hij in Rotterdam

dan nu eindelijk open. Een paar dagen na de opening besloot ik eens een kijkje te gaan nemen bij deze Canadese gigant.

Mijn eerste indruk toen ik naar binnen ging was ‘ik voel mij welkom’. Maar echt! Zodra je binnenkomt

wordt je vriendelijk begroet en als je wat nodig hebt staan ze meteen voor je klaar. Ik werd zelfs door de bewaker vriendelijk begroet bij het weggaan.

Ik besloot om eerst naar Saks OFF 5TH te gaan die beneden zit (is momenteel de enige vestiging in Nederland). Ze hebben hier allerlei hoogstaande merken voor minder geld, denk aan een Karl Lagerfeld, maar ook gewoon Adidas. Ik moest hier gelijk denken aan de formule van TK Maxx. Het aanbod van Saks OFF 5TH is zeer breed en wisselt vaak. Op deze manier blijft het wel heel interessant om zo nu en dan langs te gaan. 😉

Eenmaal rondgeneusd besloot ik van boven naar beneden te werken, dus hup die roltrap op! Van helemaal boven de ‘La Place’, langs de woonaccessoires, herenkleding tot aan de schoenen en tassen.

Het was wel raar om te bedenken dat ik hier maanden geleden nog was toen V&D er nog half stond met een leegverkoop. Het is aardig opgeknapt, mooie witte vloeren en muren, het oogt rustgevend, overal zie je leuke elementen zoals bijvoorbeeld een mega grote beer. Daar moet ik natuurlijk mee op de foto! Wist je dat het filiaal in Rotterdam de grootste Hudson’s Bay in Nederland is?
Nog een leuk weetje, kom je vanaf de koopgoot naar Hudson’s Bay, en je wilt die rot trappen niet op? Dan kun je ook Forever21 in, deze helemaal doorlopen tot het einde van de winkel en dan kom je automatisch uit bij de benedenverdieping van het Hudson’s Bay pand waar dus Saks OFF 5TH zit. Dan is het allemaal nog maar een kwestie van de roltrappen op en je bent er! 😉 Handig toch?

Ik moet zeggen dat de vestiging van Hudson’s Bay in Rotterdam toch wel één van de mooiste vind tot nu toe. Ja toch, niet dan! In Den Haag oogt hij toch heel krap en klein, in Amsterdam vind ik het al helemaal ellende. Ze hebben in Amsterdam de Hudson’s Bay verspreid in drie nieuwe panden. Er is één pand voor mannen, wonen en vrouwen en deze panden zijn niet met elkaar verbonden. Ik vind dit persoonlijk wel erg vervelend als ik bijvoorbeeld besluit om samen met mijn vriendin te gaan shoppen. Ik heb zo’n vermoeden dat dit een tijdelijke oplossing is totdat het het oude V&D pand klaar is met verbouwing.

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer