Follow:
Eten en drinken Hotspots Seen outside 010 Winkelen

Antwerpen VLOG #1

Dagje Antwerpen

Afgelopen zondag was ik naar Antwerpen geweest. Ik blijf het fantastisch vinden dat je in amper 1 uur tijd vanuit Rotterdam zo in Antwerpen bent met de auto. Je krijgt er gewoon een vakantiegevoel van, 1 uur rijden en je zit in een totaal andere omgeving en cultuur. Ik parkeer mijn auto altijd gratis bij de Scheldekaaien, vanaf daar is het +- 10 minuten lopen naar de Grote Markt! We blijven natuurlijk Hollanders. 😉 Zo bespaar je geld uit die je vervolgens in de stad kunt uitbesteden! Denk bijvoorbeeld aan de talloze leuke brocant en vintage winkels aan de Kloosterstraat, lekker eten en drinken bij de Groenplaats of helemaal uit je dak gaan met winkelen aan de Meir!

seenoutside 010 Antwerpen

De Meir

Wijnegem Shopping Center

Shoppen is echt mijn ding! Mijn hart gaat dan ook sneller kloppen als ik naar Wijnegem Shopping Center toe ga. Een overdekt winkelcentrum met ruim 250 winkels! Woot woot! Vanaf het centrum is het met de auto +- 20 minuten rijden of je pakt bij Centraal Station bus 410. Je kunt bij het winkelcentrum overigens gratis parkeren! Ik kan daar echt uren ronddwalen, rustig op je gemakje allerlei winkels bekijken, leuke koopjes scoren en natuurlijk mensen kijken met een Starbucks beker koffie in je hand. 😉

Mijn lievelingstentjes

Antwerpen zit vol met leuke plekken waar je heerlijk kunt gaan eten, onze zuiderburen weten wel wat lekker eten is! En toch hé, kom ik weer uit bij Five Guys of Hard Rock Café, overigens vind ik het echt zo jammer dat er geen Hard Rock Café in Rotterdam zit. 🙁 Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat gezondere keuken, bijvoorbeeld bij Greenway Antwerp aan de Groenplaats. Die hebben een hele creatieve vega(n) keuken, denk bijvoorbeeld aan BBQ Black Bean Burger! Nomnomnom!

greenway Antwerp

Vegan cocos cake bij Greenway Antwerp

Supermarkt

Traditiegetrouw ga ik na een rondje door Antwerpen altijd naar de supermarkt, niet zomaar een supermarkt maar de Carrefour Hypermarché! Zo’n mega supermarkt die je denk ik wel kent van op vakantie in Frankrijk met een mega grote parkeerplaats voor de deur (bijna Amerikaanse begrippen zeg maar). Ik vind het zo leuk om andere producten te ontdekken die wij hier in Nederland niet hebben! Van een zak chips met augurken smaak tot aan een hele gangpad vol verschillende toetjes. Herken je dit? 😉

carrefour

 

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer