Follow:
Eten en drinken Hotspots Winkelen

Amerikaanse hamburgerketen Five Guys naar Rotterdam

Alle fastfood liefhebbers opgelet! Amerikaanse hamburgerketen Five Guys is geopend sinds 30 april in Rotterdam Alexandrium! Alsof dit nog niet genoeg is openen zij waarschijnlijk ook in 2018 nog een vestiging aan het Stadhuisplein! Can we get a high five for Five Guys!? 😉 Ik kan niet wachten!! Afgelopen week ging ik al naar de pas geopende vestiging in Utrecht. Lees snel verder!

Five Guys Nederland

Genieten!!!

Typisch Amerikaans

Afgelopen week was ik aanwezig bij pas geopende vestiging in Utrecht Hoog Catharijne. Bij binnenkomst keek ik mijn ogen al uit, typische uitstraling van hoe een hamburgerketen hoort te zijn! Rood/witte geblokte tegels hier en daar, gezellige zithoekjes, posters aan de muur met lovende quotes van allerlei kranten en magazines uit de gehele wereld.

milkshake met of zonder stukjes bacon

Eenmaal binnen ga je uiteraard in de rij staan. Iets wat wij in Nederland nog niet gewend zijn, hier en daar staan zakken met doppinda’s. Deze kun je in een bakje scheppen zodat je tijdens het wachten in ieder geval jouw honger kunt stillen.

Zodra je aan de beurt bent bestel je aan de counter, je kunt kiezen uit een normale of little burger. Keuze uit: Hamburger, Cheeseburger, Bacon burger of Bacon Cheeseburger, Hotdogs & Sandwiches. En nu komt het! Bij alle burgers kun je kiezen uit 15 toppings zonder hier extra voor te betalen + gratis extra bacon en extra kaas op bacon/cheese hamburgers en hotdogs.
Als dit nog niet genoeg is, free refills op je frisdrank. Ik hoor de medewerkster nog tegen mij zeggen, je kunt kiezen uit wel 150 verschillende smaken. Uiteraard kun je ook kiezen voor een milkshake met of zonder stukjes bacon. Bacon? Ja, bacon!

Wat koos ik?

Kwijlend sta ik bij de counter te kijken naar het menukaart, ik besloot om te kiezen uit een Little Cheeseburger met een stuk of 6 verschillende toppings, fries en uiteraard een 0.5 liter frisdrank beker erbij. Je krijgt een kassabon mee waarop een nummer staat, zodra deze wordt geroepen kun je je papieren zak met daarin vers bereide eten ophalen.
Wat doe je in de tussentijd? Allereerst natuurlijk naar de frisdrank dispenser die eruit ziet als een Coca Cola koelkast. Je kunt er voor de gekste smaakcombinaties helemaal losgaan, ik koos voor de Mezzo mix (cola + sinas) met daarbij Peach limonade. Wauw, wauw, wauw! Dit smaakt echt naar meer! Gelukkig dat ik onbeperkt refills heb. In de tussentijd dat je heerlijk zit te genieten van je frisdrank, zoek een leuk plekje om te zitten en geniet nog even van je pinda’s. 😉 Na enige tijd wordt je nummer omgeroepen en kun je de smaaksensatie proeven van deze heerlijke burgers. Ik ben fan! Later kon ik mijn nieuwsgierigheid niet weerstaan en ben ik teruggegaan voor een Peanutbutter Milkshake met stukjes bacon, je proeft eerst de heerlijke pindakaas smaak en later nog nagenieten met stukjes bacon! Yummy!

Five Guys Rotterdam

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

2 reacties

 • Reply Seen in 010 - Comfort food bij NOMO - Northern Moods - Seen in 010

  […] oftewel Northern Moods gevestigd in het pand van Kookpunt. De gerechten zijn geïnspireerd op de Amerikaanse en mediterraanse keuken, nu laat ik mij dat niet twee keer vertellen om daar eens wat te gaan eten. […]

  13 maart 2018 at 13:39
 • Reply Seen in 010 - Antwerpen VLOG #1 - Seen in 010

  […] kunt gaan eten, onze zuiderburen weten wel wat lekker eten is! En toch hé, kom ik weer uit bij Five Guys of Hard Rock Café, overigens vind ik het echt zo jammer dat er geen Hard Rock Café in Rotterdam […]

  29 juni 2018 at 09:06
 • reageer