Follow:
Eten en drinken Uitgaan

5 x uit eten onder een (0)10tje

Is het einde van de maand in zicht, je portemonnee begint langzaamaan te janken? Of wil je gewoon lekker uit eten en niet zoveel uitgeven? Dan heb ik voor jou hieronder een top 5 uit eten onder een (0)10tje!

<GYS>
Om te beginnen met Gys, Gys is een biologisch restaurant die eigenlijk nog niet zo lang in Rotterdam gevestigd zit, ze hebben hiernaast nog twee andere vestigingen in Utrecht. Je kan hier heerlijk uit eten voor onder tientje en het is nog biologisch verantwoord ook! Voor de vegetariërs, vegans en mensen met een glutenvrij dieet zijn er genoeg mogelijkheden op de kaart. Tip: de Runderstoof  met gekruide aardappeltjes uit de oven met seizoensgroenten is om je vingers bij af te likken!
Adres: Nieuwe Binnenweg 182 3015 BJ Rotterdam downloaddownloaddownload

 

BURGERTRUT
Alleen al vanwege de namen van de burgers moet je hier zeker heen! Burgers met o.a. de naam ‘Texas Cheese Massacre’ en ‘Vegan Dushi Burger’.
Een verscheidenheid aan burgers (vegetarisch en zelfs vegan!). Om dit alles weg te werken kan je ook een huisgemaakte koude Ice Tea erbij bestellen.
Adres: Hang 5 3011 GG Rotterdam downloaddownloaddownload

HAPPY ITALY
Op de tweede plek inmiddels toch echt een begrip in Rotterdam is Happy Italy, je kan hier je buik vol eten en alsnog “Happy Bag” mee naar huis krijgen waar je de volgende dag ook weer van kan eten, zo groot zijn de porties (en dat voor onder een tientje!). Keuze uit pasta of pizza waar menig bouwvakker voldoende aan heeft 😉
Adres: meerdere vestigingen, kijk op de website voor meer informatie. downloaddownload

DE BALLENTENT
Gevestigd aan de Parkkade in Rotterdam staat me toch een ballentent! Een dagmenu heb je vanaf € 9,- euro. Het menu is variërend met keuzes zoals pannenkoeken, uitsmijters en belegde stokbrood.
Adres: Parkkade 1, 3016 GN Rotterdam

EETCAFÉ CONCORDIA
In historisch Kralingen gelegen aan de Oostzeedijk komt eetcafe Concordia geheel tot zijn recht. Zij zijn hier gevestigd in een statig pand met karakter en veel allure. Voor 8 en een halve euro kan je er een Smokey BBQ Buger eten (150 gram rundvlees), voor de vegetariërs is er ook een lekkere Vega Burger voor 8 euro. Klik hier voor het menu. Wil je je kennis testen? Elke eerste en derde woensdag van de maand is er een Pubquiz!
Adres: Oostzeedijk 56B, 3063 BD Rotterdam download

concordia

downloadOok vegetarische klanten zijn hier welkom

 

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer