Follow:
Attracties Eten en drinken Rotterdampas Uitgaan Winkelen

10 leukste uitjes bij slecht weer in 010


e hebt een vrije dag, buiten is het slecht weer, je zit nog te bedenken wat je met deze vrije dag wilt gaan doen. Want thuis zitten wil je ook niet, je hebt je Netflix series al allemaal bekeken of je hebt gewoonweg geen zin om op die bank te blijven zitten. Geen nood! Ik heb dan ook voor jou uitgezocht wat je kunt gaan doen indien het buiten slecht weer is! Hieronder een opsomming van de 10 leukste uitjes bij slecht weer in 010.


Niet alleen kun je er genieten van film, muziek en andere extra’s maar je kunt er ook heerlijk eten. Lantarenvenster beschikt over een royale foyer, ideale ontmoetingsplek voor jong & oud. Tijdens het eten kun je genieten van het mooie uitzicht op de Rijnhaven. Tip: Combineer je dagje uit met eten en drinken voor een leuke prijs! Kijk hiervoor op de website voor meer informatie.
Adres: Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam


Als je mijn persoonlijke mening wilt weten, er zijn maar weinig dierentuinen in Nederland die ik zo leuk vind als Blijdorp. Deze dierentuin heeft zoveel historie, het is dan ook één van de oudste dierentuinen van Nederland. Diergaarde Blijdorp zoals wij die nu kennen bestaat op dat stuk grond al sinds 1937, hiervoor stond zij op een andere locatie, namelijk in de Rotterdamse binnenstad bij de Kruiskade. Vaak ga ik erheen als het juist slecht weer is, de dieren zijn dan ook op dat moment een stuk toegankelijker, dat bleek dan ook met het filmpje wat mijn vriendin van mij had opgenomen waarin ik viral ging met de ijsbeer Sizzle.
Adres:
Hoofdingang: Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam
Rivierahal: Van Aerssenlaan 49, 3039 KE Rotterdam


Met regelmaat worden er leuke activiteiten gehouden, één van de meeste bekendste evenementen die er gehouden worden is de Swan Marktet, dit is een evenement waarbij jonge creatieve ondernemers hun producten aanbieden. Denk aan handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items.
Adres: van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam


Omdat ik vorig jaar meer van Rotterdam wilde zien besloot ik samen met mijn vriendin om een Rotterdampas aan te schaffen. Ja kan hiermee ontzettend veel zien voor weinig! De pas kost € 60,- euro per jaar en je kan bij veel musea dan gratis onbeperkt toegang krijgen waaronder een aantal van deze 10 leukste uitjes bij slecht weer in 010. Aangezien ik totaal € 180,-55 euro heb bespaard is dit meer dan de moeite waard! Verder kan je bij een handjevol bioscopen in Rotterdam en omgeving éénmalig gratis film kijken, 50% korting krijgen op een Diergaarde Blijdorp abonnement en nog meer! Kijk hier voor meer leuke uitjes waar ik over heb geblogd op seenin010.nl. 😉


Dit huis is één van de meest intacte huizen van Nederland van het “Nieuw Bouwen” en gebouwd in de jaren 30. Het is ontworpen door de architect Leendert van der Vlugt. Leuk om te weten, Leendert van der Vlugt is ook de ontwerper van het Feijenoord Stadion, de Kuip.
Adres: Jongkindstraat 12, 3015 CG Rotterdam


Onwijs leuk om te doen voor families met kinderen! Je kunt je kinderfeestje er vieren, er worden muziekworkshops gehouden en je kunt zelfs meedoen met een bootcamp! Overigens ook uitgeroepen tot ANWB leukste uitje van Zuid-Holland 2017.
Adres: Wijnhaven 7-13, 3011 WH Rotterdam


Bij het Nederlandse Fotomuseum zijn er geregeld exposities te zien.
Adres: Wilhelminakade 332, 3072 AR RotterdamAls je ooit een keer in Madurodam bent geweest dan weet je ongeveer wel wat je te wachten staat wat betreft miniatuur. In Miniworld Rotterdam zie je Rotterdam in het klein maar met grootse vakmanschap gemaakt. Erg geschikt om bijvoorbeeld met kinderen heen te gaan.
Adres: Weena 745, 3013AL Rotterdam
Openingstijden: klik hier


Een museum waar je zelf actief kunt deelnemen, hoe gaaf is dat?!
Naast de vele bezienswaardigheden in het museum kun je ook flipperend je jeugdherinneringen ophalen of nieuwe maken.
Dit museum zit pal naast Fenix Food Factory, dus mocht je daarna nog wat willen eten of drinken dan zit jaar trouwens ook op het juiste adres.
Adres: Veerlaan 19-K, 3072 AN Rotterdam


Bij Boijmans kun je altijd terecht voor de vaste collectie, een reis door de kunstgeschiedenis van het heden tot middeleeuwen. Daarnaast zijn er geregeld nieuwe tentoonstellingen te zien.
Adres: Museumpark 18-20, 3015 CX Rotterdam


Een veelzijdige museum waar veel verschillende tentoonstellingen worden gehouden. Hieronder een kleine greep uit de tijdlijn.
Adres: Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam

Soortgelijke berichten:

Previous Post Next Post

geen reacties

reageer