Follow:
  Eten en drinken Hotspots

  De PatatbakkerT

  De Patatbakkert

  Wie houdt er nou niet van patat, of noem je het trouwens friet? Afijn of je het nou friet of patat noemt, die lekkere gefrituurde stengels aardappel gaan er altijd wel in!
  De frietzaken vliegen je om de oren en je kunt natuurlijk naar jouw vertrouwde snackbar gaan voor jouw geliefde patatje. Echter was ik laatst op bezoek bij een wel heel eigenwijze “snackbar” in Kralingen, De Patatbakkert! Daar staan Joren en Liselotte heerlijke patatjes te bakken (samen met hun gezellige aaibare lieve hond Romy).
  Heerlijk hoe ze die naam bedacht hebben trouwens, met zo’n natte T op het eind.

  ook een vegan variant van de Pulled Pork

  De Patatbakkert

  Bier en patat!

  Wat nam ik?

  Waarom zijn ze eigenwijs of beter gezegd anders dan jouw traditionele snackbar om de hoek? Je kunt kiezen uit allerlei lekkere toppings op je patat! En wat voor toppings! Ik nam zelf een huisgemaakt patatje pulled pork met tomatensalsa, groene kruiden en zilveruitjes. Je krijgt “on the side” er trouwens ook een beetje coleslaw bij. Ben je vegetarisch of veganistisch? Niet getreurd, ze hebben ook een vegan variant hiervan. Beiden zijn errug lekker! 🙂 Uiteraard serveren ze ook gewoon een patatje mayo als je hier om vraagt. 😉

  reeks aan speciaalbieren

  Patat met bier

  Als je denkt dat je met alleen patat in hun gezellig “huiskamer” of op hun terras kunt zitten, dan heb je het fout. Ze hebben namelijk ook een hele reeks aan speciaalbieren! Het pand naast hun staat momenteel leeg en staat op de planning om deze te erbij te betrekken. De muur moet namelijk ertussen gesloopt gaan worden en dan kan daar een mooie bar komen. Zodat jij straks heerlijk aan de bar kunt gaan zitten. Patatje in je ene hand en een lekker biertje in je andere hand. Ik zeg proost!

  In Kralingen

  Ik woon zelf in Kralingen en merk ook dat het gedeelte bij de Vlietlaan aardig aan het opknappen is. Zo heb je nu bijvoorbeeld ook Jordy’s Bakery. Er zijn niet veel plekken in Kralingen waar je terecht kunt voor een lekkere patatje, De Patatbakkert is dan ook echt een aanwinst voor deze buurt!

  Waar?

  Frits Ruysstraat 36A, 3061 MG Rotterdam

  Soortgelijke berichten: